Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave.
11. rujna. 2019.
https://docdro.id/7HsPR21   https://docdro.id/Bq0rUhO  
Upozorenje o potresima
8. veljače. 2013.
S obzirom da su se u vrlo kratkom razdoblju dogodila 3 jača potresa sa epicentrom na području Muća donosimo vam informacije i savjete kako se ponošati u slučaju potresa jačeg inteziteta pri kojem bi eventualno došlo do rušenja stambenih i drugih građevina Ovdje možete skinuti letak sa kratkim informacijama i naputcima. Za detaljnije informacije možete skinuti dokument tako da kliknete na sljedeći link
Prezentacija dokumentarnog filma Vatra
21. siječnja. 2013.
Rijetko koje društvo se može pohvaliti da ima svoj vlastiti dokumantarni film. Nakon dugo snimanja i još duže pripreme i montaže redatelj Tonći Gaćina završio je film o DVD-u Muć. Film je sniman u ljeto 2011. godine o svakodnevnici koja se događa u životu i radu našeg DVD-a. Filmska prezentacija održana je dana 28.12.2012. godine u kinoteci Zlatana vrata. O tome koliki je interes pobudio ovaj film govori i to daje kinoteka bila ispunjena do posljednjeg mjesta.
Održano osposobljavanje za intervencije kod tehničkih intervencija
21. siječnja. 2013.
Dana 21.10.2012. uz pomoć instruktora JVP-a Split održano je specijalstičko osposobljavanje za intervencije kod tehničkih intervencija za operativne članove Dvd-a Muć. Na obuci je prisustvovao 21 član. Nadamo se da ćemo ovim osposobljavanjem i stalnom nadopunom znanaja na ovom području djelovanja biti sposobni odgovoriti svim nedaćama koje nas zateknu.
DVD Muć dobio opremu za tehničke intervencije
21. siječnja. 2013.
U mjesecu rujnu 2012. godine u  DVD Muć konačno je stigla oprema za tehničke intervencije. Tu opremu društvo do tada nije posjedovalo i kod tehničkih intervencija nismo mogli adekvatno djelovati. Nadamo se da ćemo ovom nabavkom opreme te probleme uspješno izbjeći.  
1 2 3Sljedeća